Friskvård – Förebyggande

« Tillbaka

”Jag har fått en klart förbättrad cirkulation, vilket märks bland annat i händer och fötter. Det har också blivit lättare att slappna av och komma ner i varv, och rensa mentalt. Jag har även fått tillgång till mer energi rent allmänt, och kroppen känns mjukare. Stretchingen jag brukar göra har dessutom fått ökad effekt, med bättre rörlighet som följd.”

Hjärt Björklund - personlig assistent och golfinstruktör, Stjärnsund

”En positiv följd av mitt BEMER användande är att jag nu för tiden har energi till tusen. Och jag vet många som säger samma sak. Energinivån i kroppen ökar markant, även om det ibland kan ta lite tid innan man märker av det.”

Viola Jonsson, företagare, Skillingaryd

”Vid ett tillfälle då jag testade min kroppsliga status frågade hon som gjorde testerna vad jag utövade för idrott. Hon tog mig nämligen för en elitidrottsman, så bra värden hade jag. Men jag hade inte tränat, bara använt BEMER.

Den nya modellen har ju också ett sömnprogram, och jag märker att det har verkan för jag sover bättre, framför allt sover jag mer. Förut så vaknade alltid för tidigt, men inte nu längre. Och det gör stor skillnad då jag orkar mer på dagarna, och är piggare.”

Ove Roxell, sjukgymnast, Smedjebacken

”BEMER är ju suverän i förebyggande syfte, och det är så jag använder den mest nu. Och man får mer energi av den. Jag har den i sängen, under bäddmadrassen, för då blir det också av att man använder den.

Jag märker även att jag inte blir sjuk lika ofta som förut. Tidigare var jag lite halvsjuk under långa perioder, men det är helt annorlunda nu. Så BEMER är helt klart en mycket god hjälp för kroppen att fungera så bra som möjligt.”

Emmie Ekdahl, Idrottare, Linköping.

” Jag har stor nytta av min BEMER utrustning. Jag sover bättre, och är jag stel eller har träningsvärk så går det över betydligt fortare nu än tidigare. Ja jag mår helt klart bättre nu rent allmänt. ”

Ewa Wiklund, massör, Brunflo, Jämtland

”Jag har haft och använt BEMER sedan februari 2002, det vill säga 9 år nu, och det började med att jag såg vilken nytta min mamma hade av den. Och fastän jag inte hade några krämpor själv skaffade jag en, helt enkelt som ett sätt att undvika att få några krämpor längre fram. Förebyggande med andra ord.

Och det fungerar verkligen.
Under mina graviditeter hade mina ben en tendens att svullna upp. Då körde jag med intensivapplikatorn i knävecken och i ljumskarna, och då gick svullnaden ner på en gång. Det var väldigt skönt att i det läget ha ett hjälpmedel att ta till. Och det är så jag ser på BEMER. Som ett suveränt förebyggande vardagsredskap som ger vår familj en bättre livskvalité, som gör att man att håller sig frisk och pigg.”

Fiddeli Kluge, massageterapeut, Trångsund

« Tillbaka


 

cheap replica watches tiffany jewellery mbt schuhe mont blanc louis vuitton taschen abercrombie and fitch monster headphones slimming botanical pandora australia beats by dre